2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Napi aktuális

Bús Balázs: Valószínűleg a most ismertnél tovább érnek az óbudai korrupciós botrány szálai + videó

Óbuda-Békásmegyer elmúlt évéről, jövőbeli terveiről és a III. kerületi korrupciós botrányról is beszélt pénteken a HírTV Napi aktuális című műsorában Bús Balázs, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltje.

  • Bús Balázs: Valószínűleg a most ismertnél tovább érnek az óbudai korrupciós botrány szálai + videó

A jobboldalisággan nem éppen vádolható Hont András újságíró egy kommentben azt írta, hogy Óbudán Bús Balázs sokkal jobb volt, mint a Kiss László-féle gányolás. (Jelenleg a DK-s Kiss László a polgármester Óbuda-Békásmegyeren - a szerk.)

A gányolás szó egy finom kifejezés arra a semmittevésre, ami történt Óbudán. Igazából egy felelőtlen városvezetés volt az elmúlt öt év. Legutóbb pedig egy nagyon súlyos korrupciós ügy is előkerült

- jegyezte meg a HírTV stúdiójában Bús Balázs. 

Az egykori polgármester úgy fogalmazott,

a ciklus elején a kispesti szocialisták megjelentek Óbudán és jóformán szétlopták a kerületet.

Ami az óbudai korrupciós botrányt illeti, jelenleg több gyanúsított is előzetes letartóztatásban van. Bús Balázs az ügy kapcsán megjegyezte, a polgármesternek kötelező lenne beszámolnia arról, hogy a futó nyomozásban mennyire érintett a városháza. 

Kiemelte, 

az derült ki, hogy az egyik képviselőjelöltjük, az 1-es körzetben Sáfrán Henriett feltehetőleg az élettársa volt az egyik letartóztatott személynek, aki most előzetesben van. Tehát - tette hozzá - valószínűleg a korrupciós szálak tovább mennek, sőt a képviselőjelölt-asszony Kiss László legszorosabb munkatársa, annak ellenére, hogy az önkormányzat honlapján sehol nem tüntették fel, hogy milyen munkakörben dolgozik. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!