2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Adás

Vezércikk

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Magyar Péter nem árulta el, hogy honnan volt a Bajnaiékhoz köthető tájékoztatójuk + videó

„Ha tudom, akkor sem fogok önnel erről beszélni” – így válaszolt szombaton Magyar Péter arra a kérdésre, hogy honnan származik a talpramagyarok.hu adatvédelmi tájékoztatója.

Belföld

Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Tízezer hajós és még ennél is több turizmusban dolgozó megélhetése kerülne veszélybe, ha Karácsony Gergely kitiltja a hajók nagy részét a Dunáról. A Duna-parti Építési Szabályzat tervezett módosítása szerint a jövő évtől tiltanák ki a hajókat a legtöbb kikötőből. A 24 kikötő több mint felét pedig megszüntetnék.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: A június 9-i választáson kiderül, hogy építkezhetünk-e végre

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint a júniusi önkormányzati választások fő tétje, hogy "megmaradunk-e a múltban", ezért szeretné átvitt értelemben is "kitakarítani" a Városházát.
Belföld

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Dúró Dórának a parlament folyosóján annyit mondott, kezét csókolom, de nem egyeztetett vele - így reagált Kocsis Máté az atv.hu-nak, miután Magyar Péter azt állította, hogy Kocsis és Dúró rendszeresen egyeztet.
Kék hírek

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Halálos baleset történt szombaton az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A baon.hu úgy tudja, egy fiatal sofőr volt az áldozat.
Belföld

Egymásra indítja a jelölteket a baloldal Ferencvárosban + videó

Továbbra is egymással csatároznak a baloldali pártok Ferencvárosban. Korábban beszámoltunk róla, hogy még a saját pártjával is szembeszállt Karácsony Gergely.
Belföld

Két óra alatt összegyűlt a szükséges számú aláírás + videó

Még délelőtt összegyűlt a szükséges számú aláírás Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez! - jelentette be Hidvéghi Balázs. A Fidesz főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke hozzátette: most összesítik az íveket, és délután le is adják azokat a Nemzeti Választási Irodában.
Sport

A Nyíregyháza nyerte az NB II rangadóját

Az éllovas Nyíregyháza Spartacus 3-1-re legyőzte a második helyen álló vendég Vasast a labdarúgó Merkantil Bank Liga 29. fordulójának rangadóján.
Belföld

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.
Külföld

Belehalt sérüléseibe a férfi, aki felgyújtotta magát egy New York-i bíróság előtt

Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki felgyújtotta magát a Donald Trump volt amerikai elnök elleni büntetőper helyszínéül szolgáló bíróság épülete előtt - közölte a New York-i rendőrség szombaton.
Belföld

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

Április 30-án hirdeti ki másodfokú határozatát a Pécsi Ítélőtábla, a buszos ügy néven ismert perben. A vádirat szerint az eredeti árnál 666 millió forinttal többért vett Pécs használt tömegközlekedési járműveket. Első fokon a vádlottakat felmentették.
Kék hírek

„Megb@szlak és megöllek!” - ismét lecsapott a dorogi rém

Régóta egy agresszív férfi rettegésben tartja Dorog lakóit. A helyiek úgy vélik, L. V. bárkire képes rátámadni és a gyerekeket sem kíméli. Ezúttal egy fiatal lányra támadt rá, nem először - számolt be a kemma.hu.
Külföld

Soros György komoly összegekkel finanszírozta az olasz baloldali pártokat + videó

Soros György komoly összegekkel finanszírozta az olasz baloldali pártokat, köztük azt az alakulatot is, amely Ilaria Salis aktivista kiszabadításáért harcol. Jánosi Dalma tudósítása.
Sport

Elhunyt a diósgyőri labdarúgás egyik legnagyobb legendája

Életének 72. évében elhunyt Tatár György, a DVTK Aranycsapatának tagja.
Külföld

Letartóztatta a párizsi rendőrség a robbantással fenyegetőző férfit + videó

Letartóztatta a párizsi rendőrség azt a 60 éves francia-iráni férfit, aki pénteken azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja magát Irán párizsi konzulátusa előtt. Az egyelőre nem világos, hogy a fenyegetésnek köze van-e az Irán és Izrael közötti feszültséghez.
Belföld

Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

A múlt hétfőn elhunyt Csire Zsuzsi, a szívbeteg debreceni lány. A tragédiát követően, pénteken az édesanyja a közösségi oldalán tette közzé, hogy mikor lesz a fiatal lány végső búcsúztatása - írja a haon.hu.
Külföld

További katonai támogatást nyújt a NATO Ukrajnának + videó

Az ukrán elnök pénteken azt közölte a NATO-tagokkal, hogy országának legalább hét Patriot, vagy más légvédelmi rendszerre van szüksége. Arra is kérte őket, hogy fokozzák a Kijevnek nyújtott katonai segélyeket.
Belföld

MAHOSZ: Nem megszüntetni kell a kikötőket, hanem újakat kell létesíteni + videó

Tiltakozással egybekötött kirajzást tart szombaton a Duna budapesti szakaszán a Magyar Hajózási Országos Szövetség és a Személyhajósok Szövetsége, így tiltakozva a Fővárosi Önkormányzat által kezdeményezett Duna-parti Építési Szabályzat módosítása ellen.
Belföld

Orbán Viktor: Június 9-én európai választás, nyerjük meg ezt is! + videó

Húsz éve minden európai választást megnyertünk. Mi vagyunk Magyarország és Európa legsikeresebb politikai közössége. Nem tűzhetünk ki kisebb célt, azt javaslom, nyerjük meg ezt is – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök abban a videóban, amelyet a közösségi oldalára töltött fel, és amely egy részlet a kormánypártok pénteki európai parlamenti kampánynyitóján elhangzott beszédből.
Külföld

Szexuálisan zaklatott egy kislányt egy marokkói bevándorló Spanyolországban

A 39 éves férfit elfogták, majd az is kiderült, hogy több bűncselekményt is elkövetett már, márciusban egy nőt is molesztált.
Belföld

Forgalomkorlátozásra kell számítani a fővárosban

Kerékpáros felvonulás miatt forgalomkorlátozások lesznek ma délután Budapesten.
Színes

Április 27-től jár a Zugligeti Libegő

Már csak néhány napot kell várni és újra jár a libegő Zugliget és az Erzsébet-kilátó között.
Külföld

Ukrán dróntámadásban kigyulladt egy orosz üzemanyagraktár

Ukrán dróntámadásban kigyulladt egy orosz üzemanyagraktár - közölte az Oroszország nyugati részén fekvő Szmolenszk régió kormányzója szombaton. Vaszilij Anohin közölte: a régió központja ellen indított támadást visszaverték.

Legfrissebb híreink

Verstappené a Red Bull 100. pole pozíciója

Verstappené a Red Bull 100. pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.

Radar

Belföld

Deutsch Tamás: Lassan mondom, hogy mindenki megértse még Brüsszelben is, no war + videó

A béke melletti álláspontunkkal ugyanúgy egyedül maradtunk, mint korábban a migrációellenessel, és pont ugyanúgy lesz majd igazunk a békepártiságunk ügyében is - írta a közösségi oldalára feltöltött videóhoz Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője.
Sport

Sakkvilágcsúcsot döntött egy nigériai játékos

A nigériai Tunde Onakoya megdöntötte az egyfolytában sakkozás világcsúcsát azzal, hogy 58 órán át játszott New York ikonikus helyén, a Times Square-en.
Külföld

Megöltek két polgármesterjelöltet Mexikóban

Holtan találtak két polgármesterjelöltet Mexikóban pénteken, ezzel tizenhétre emelkedett a június másodikán tartandó választások előtt meggyilkolt jelöltek száma.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: A Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett

2019 óta újra Gyurcsány-korszak van a fővárosban – jelentette ki Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán.
Belföld

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja + videó

„Valakitől kaptunk egy adatvédelmitájékoztató-mintát, és azt kitettük. Ennyi történt. Nem akartunk érte külön fizetni” - ezt maga Magyar Péter nyilatkozta a Magyar Nemzet riporterének. Az ügyben most megszólalt Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke is.
Sport

Ausztrál doppingvádak kínai úszok ellen

Ausztrál médiaértesülés szerint 23 kínai úszó annak ellenére szerepelhetett a 2021-es tokiói olimpián, hogy előtte fennakadt a doppingvizsgálaton.
Belföld

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került.
Kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!