2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Adás

Sajtóklub

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Belföld

Bayer Zsolt: Ideje végképp eldöntenünk, hogy tényleg akarunk-e mai nyugati és európai ország lenni

A szuverenitás mérgezett kifejezés Európában, mondta Szent-Iványi István – és igaza van. Miért éppen a szuverenitás ne lenne mérgezett kifejezés Európában? Mérgezett vagy inkább toxikus, adjunk már ennek is valami „tudományos” mellékízt, másképp hogyan is alapíthatnánk erre egy új egyetemi szakot…
Belföld

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került.
Belföld

A drogliberalizáció iszonyatos veszélyt jelent

Határozottan kiállt Téglásy Kristóf, a Drogkutató Intézet stratégiai igazgatója a marihuána esetleges legalizációja ellen a Magyar Nemzetnek adott interjúban.
Vezércikk

Vezércikk - Orbán Viktor: Húsz éve minden európai választást megnyertünk + videó

A Fidesz-KDNP Európai Parlamenti kampánynyitóján elhangzottakat elemeztük Szabó Lászlóval, ifj. Lomnici Zoltánnal és Boros Bánk Leventével.
Külföld

Felgyújtotta magát egy férfi a New York-i bíróság előtt, ahol Donald Trump büntetőpere zajlik + videó

Felgyújtotta magát egy férfi pénteken a New York-i bíróság előtt, ahol Donald Trump volt amerikai elnök büntetőpere zajlik.
Külföld

Soros György: Más országok belügyeibe való beavatkozás nehézségekkel jár, de a be nem avatkozás veszélyesebb lehet

A Magyar Nemzet cikksorozatban mutatja be, hogyan akarja Soros György évtizedek óta újabb és újabb háborúba sodorni a világot.
Napi aktuális

Deutsch Tamás: Politikai okokból konkrétan tönkre akarták tenni Magyarországot + videó

Háború vagy béke - megtartotta EP kampánynyitóját a Fidesz-KDNP. A Napi aktuálisban Deutsch Tamást, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetőjét kérdeztük.
Belföld

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

A Fidesz-KDNP európai parlamenti kampánynyitóján Orbán Viktor miniszterelnök felidézte, hogy az e heti kétnapos Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát (NatCon) három brüsszeli polgármester is megpróbálta betiltani, de a rendezvény végül lezajlott. A kormányfő most elhozta magával a betiltó határozat szövegét. Kiderült, milyen is a brüsszeli jogállamiság.
Külföld

Befejezte a kereskedelmi hajók védelmét egy német hadihajó a Vörös-tengeren

Befejezte a kereskedelmi hajók védelmét a jemeni húszi fegyveresek ellen a Hessen nevű német hadihajó, és szombat kora reggel elhagyta a Vörös-tengert - közölte a német védelmi minisztérium.
Külföld

Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

Megállapodás született az Egyesült Államok és Niger között az afrikai országban állomásozó amerikai katonák kivonásáról - közölte az ügyet ismerő forrás a Reuters hírügynökséggel pénteken, miután Kurt Campbell amerikai külügyminiszter-helyettes a nigeri vezetéssel tárgyalt.
Külföld

Támadás ért egy iraki katonai támaszpontot

Egyelőre nem tudni, hogy ki követte el az akciót, az Egyesült Államok közölte, hogy nem az amerikai hadsereg áll a támadás mögött.
Belföld

Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Annak ellenére, hogy a Kutyapárt megnyerte az előválasztást a Hegyvidéken, Gyurcsányék ráindítják a jelöltjüket. A Kutyapárt szerint a DK, a DK szerint a pedig Kutyapárt az akadálya annak, hogy legyőzzék a Fideszt a XII. kerületben.
Sport

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A negyedik helyről rajtoló Max Verstappen, a Red Bull címvédő és háromszoros világbajnok versenyzője nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati sprintfutamát.
Napi aktuális

Az oroszok közvetítették Irán üzenetét Izraelnek + videó

Egyes hírek szerint Izrael megtámadta Iránt, Irán viszont cáfol. Novák Attila András, az NKE tudományos főmunkatársa érkezett a stúdióba.
Napi aktuális

Vitézy tízezer új bérlakást, Vidámparkot, megújuló közlekedést és BKK-rendészetet ígér + videó

Visszalépett a jobbikos főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára, aki ma mutatta be 101 pontos programját. Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt volt a Napi aktuális vendége.
Napi aktuális

Orbán Viktor: A magyarok ma jobban élnek, mint a Gyurcsány-korszakban + videó

Ezúttal Trencséni Dávid és Kovács András újságírók voltak a Napi aktuális vitájának a résztvevői.
Napi aktuális

Király Nóra: Igazi lokálpatriótaként ismerem a kerületben a megoldásra váró feladatokat + videó

Király Nóra, Újbuda fideszes polgármester-jelöltje volt a vendégünk.
Belföld

Karácsony Gergely nem akart egyeztetni a kikötők megszüntetéséről + videó

Karácsony Gergely nem akart egyeztetni a kikötők megszüntetéséről az érintettekkel. Hiába hívták, nem ment el.
Belföld

Az A-Híd Zrt. és az Árgus-Security Vagyonvédelmi Kft. hallgat Budai Gyula feljelentése után + videó

Egyelőre hallgatnak a hídpénzbotrányban tett feljelentésben szereplő cégek, akik a gyanú szerint: másfél milliárd forintot játszhattak vissza a Fővárosi Önkormányzatnak.
Külföld

Jens Stoltenberg: a NATO-szövetségesek további légvédelmi rendszereket küldenek Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
Radar

Radar - Így készül Párizs az olimpiára + videó

Nem csak hazánkban, nemzetközi viszonylatban is nagyon készülnek az olimpiára.
Radar

Radar - Kóbor kutya támadott meg egy vakvezető kutyát + videó

Kutyatámadás ért Zuglóban egy vakvezetőkutyát és a gazdáját.

Legfrissebb híreink

Radar

Belföld

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.
Belföld

Magyar Péter pártjának listáján is megjelentek Soros emberei

Magyar Péter nyilvánosságra hozta a pártja jelöltjeinek listáját. A jelöltek közül többen olyan álcivil, Soros-közeli szervezetekben is dolgoznak, ami miatt felvetődik a kérdés, hogy ezek az emberek kinek is az érdekét képviselnék Brüsszelben – írja a Tűzfalcsoport.
Külföld

Szergej Lavrov: átadtuk Izraelnek, hogy Irán nem akar eszkalációt

Oroszország közölte Izraellel, hogy Irán nem akar eszkalációt - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Sputnik, a Govorit Moszkva és a Komszomolszkaja Pravda rádióállomásnak pénteken adott interjújában.
Belföld

Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

A kormány már 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken Kecskeméten.
Belföld

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt is bemutatta programját + videó

Sokkal több van ebben a városban! címmel mutatta be 101 pontból álló programját Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt pénteken Budapesten.
Gazdaság

Érkezik az újabb benzinárstop?

Beigazolódott a gyanú a magyarországi üzemanyagárakról, tényleg drágább, mint kellene.
Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

Magyarország EU-elnökségéről, az ukrajnai és a közel-keleti háborús konfliktusokról valamint a svájci-magyar gazdasági együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Viola Amherddel, a Svájci Államszövetség elnökével pénteken a Karmelita kolostorban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!