2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mágnás Miska

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán. Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó
Magyar Péter számára hirtelen fontos lett a magánélet védelme

Magyar Péter számára hirtelen fontos lett a magánélet védelme

Saját feleségét lehallgatta Magyar Péter, de most kifogásolja, hogy foglalkoznak a négy évig börtönben ült gazdasági vezetőjével. 2024. május 20.
Karácsony Gergely: Rólam a Holdról is látszott, hogy nem akarok miniszterelnök lenni + videó

Karácsony Gergely: Rólam a Holdról is látszott, hogy nem akarok miniszterelnök lenni + videó

Puzsér Róbertnek magyarázkodott Karácsony Gergely egy hétvégi interjúban: a főpolgármester úgy fogalmazott: szerintem rólam a Holdról is látszott, hogy nem akarok miniszterelnök lenni. 2024. május 20.
Magyar Péter szerint a baloldalon senki nem háborúpárti, a Magyar Nemzet cáfolja + videó

Magyar Péter szerint a baloldalon senki nem háborúpárti, a Magyar Nemzet cáfolja + videó

Magyar Péter szerint nincsenek háborúpártiak az ellenzékben. Csakhogy számtalan bizonyíték van arra, hogy a hazai baloldal nem a béke pártján áll - írja a Magyar Nemzet. 2024. május 20.
Szentkirályi Alexandra: Takarítást rendeznék a Városházán + videó

Szentkirályi Alexandra: Takarítást rendeznék a Városházán + videó

Takarítást rendeznék a Városházán - ezt mondta Szentkirályi Alexandra legújabb videójában. 2024. május 20.
Öt sülysápi érintettje is van a szombati hajóbalesetnek + videó

Öt sülysápi érintettje is van a szombati hajóbalesetnek + videó

Öt sülysápi érintettje is van annak a hajóbalesetnek, amely szombat este történt Verőcénél - erősítette meg híradónknak a Pest vármegyei település polgármestere. 2024. május 20.
Mándoki László: Nem számíthatunk már túlélőre + videó

Mándoki László: Nem számíthatunk már túlélőre + videó

Nem számíthatunk már túlélőre - mondta Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság merülésvezetője a Hír TV-nek a verőcei Duna-szakaszon történt hajóbalesettel kapcsolatban. 2024. május 20.
Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát + videó

Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát + videó

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n. 2024. május 20.
Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely úgy eltűntette a város pénzét, hogy közben semmi nem épült

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely úgy eltűntette a város pénzét, hogy közben semmi nem épült

Még Rodolfo is megirigyelné Karácsony Gergely "speciális baloldali, gyurcsányista trükkjét": úgy eltűntette Budapest pénzét, hogy közben semmi nem épült - közölte a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltje a Facebook-oldalán hétfőn. 2024. május 20.
Így gyalázza és fenyegeti a hívő embereket Magyar Péter + videó

Így gyalázza és fenyegeti a hívő embereket Magyar Péter + videó

A napokban történt Magyar Péter egyik újabb agresszív dühkitörése, melynek alkalmával a baloldali figura egy templomból, a mise végeztével hazainduló embereket, köztük Putnok fideszes polgármesterét, Tamás Barnabást kezdte el vállalhatatlan módon gyalázni. 2024. május 20.

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a június elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni. 2024. május 19.

Menczer Tamás elmondta, hogy Magyar Péter miért háborúpárti + videó

Magyar Péter baloldali és háborúpárti - így reagált a kormánypártok kommunikációs igazgatója arra, hogy a Tisza párt alelnöke feljelentéssel fenyegette Orbán Viktort. 2024. május 19.

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez. 2024. május 19.

Orbán Viktor: Tiszaladány is a béke pártján! + videó

A héten országjáró kampánykörútja keretében Tiszaladányt is felkereste Orbán Viktor miniszterelnök és ebből az alkalomból újabb videót osztott meg a közösségi oldalán. 2024. május 19.

Szentkirályi Alexandra: Az újpesti Duna-part ma egy borzalmas hajléktalan favella

Mióta Karácsonyék nem kezelik a hajléktalankérdést súlyosan romlott a helyzet - hívta fel rá a figyelmet a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje. 2024. május 19.

Karácsony elárulta, szerinte ki a legalkalmasabb miniszterelnöknek + videó

A Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója közben arról beszélt Csörte című műsorunkban, hogy a főpolgármesternek felelőssége van abban, hogy Budapest lemarad a régió fővárosaitól. 2024. május 19.

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap. 2024. május 19.

Kósa Lajos: Itt van a határ, itt van vége!

A Fidesz alelnökével készült teljes beszélgetés megtekinthető vasárnap este a HírTV Bayer show című műsorában. 2024. május 19.

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el - nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifaaktivista, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban. 2024. május 19.

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit. 2024. május 19.

Bayer Zsolt: Eljött az idő, hogy erőt mutassanak a normális emberek

A háború Nyugat általi eszkalálása, a szlovák miniszterelnök elleni merénylet keltette gyűlölethullám miatt sosem volt olyan aktuális a június 1-i békemenet, amelyen "erőt kell mutatni" - hangoztatta Bayer Zsolt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. 2024. május 19.

A természet lassan visszaveszi Kispest első polgármesterének patkánytanyává lett házát

Karácsony Gergely főpolgármester és a kispesti baloldali városvezetés több év alatt sem tudta felújítani a híres kispesti műemléképületet. 2024. május 19.

Továbbra is hárítja a kampányfinanszírozási botránnyal kapcsolatos kérdéseket Karácsony Gergely + videó

Senkitől sem fogadtak el olyan adományt, hogy tartani kelljen attól, cserébe kérnének is valamit - ezt állította Karácsony Gergely Híradónknak. 2024. május 19.

Kocsis Máté: Az Unió jelenlegi vezetése képtelen garantálni a békét is és a jólétet is + videó

A háborús pszichózis akkora erővel zajlik, hogy szinte teljesen áthatja az európai polgárok mindennapjait, függetlenül attól, hogy a háború álláspontján vagy a béke álláspontján vannak - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. 2024. május 19.

Pünkösd napját ünneplik vasárnap a keresztény egyházak + videó

A húsvéti időszakot lezáró ünnepen a keresztények a Szentlélek eljövetelére, az egyház alapítására és az egész világra kiterjedő missziós munka kezdetére emlékeznek. Az ünnep alkalmából országszerte ünnepi szentmiséket, istentiszteleteket tartanak. 2024. május 19.

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Putnokon minősíthetetlen hangnemben kiabált a templomból érkezőkkel, köztük a fideszes polgármesterrel. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erről is kifejtette véleményét a HírTV Politikai hobbista című műsorában. 2024. május 19.

Egyetlen szavazattal is lehet valaki képviselő vagy polgármester

Egyetlen érvényes szavazattal is lehet valaki képviselő vagy polgármester a június 9-ei települési önkormányzati vagy az ezzel egy időben tartandó nemzetiségi választáson. 2024. május 19.

Kispesten kampányolt szombaton Szentkirályi Alexandra

Szentkiráliyi Alexandra így buzdította a kispestieket: "Köszönöm Gabriella Dódity polgármesterjelöltnek a meghívást! Hajrá, Gabi! Hajrá, Kispest!" 2024. május 18.

A magyar miniszterelnök rövid, lényegre törő videóüzenetet osztott meg közösségi oldalán +videó

Orbán Viktor így érvelt a Facebookon: "Minél többen vagyunk, annál a béke pártján, annál nagyobb az esélyünk, hogy kimaradjunk a háborúból." 2024. május 18.

Legfrissebb hírek

Szélesvásznú történelem: Mágnás Miska + videó

Szélesvásznú történelem: Mágnás Miska + videó

A Mágnás Miska című, Keleti Márton által rendezett fekete-fehér magyar zenés vígjáték 1948-ban készült és 1949. február 10-én került bemutatásra. Meghívott vendégeinkkel erről a klasszikusról beszélgettünk.
Radar -  Jelnyelven is lehet rendelni + videó

Radar - Jelnyelven is lehet rendelni + videó

A Városliget 1910-ben alapított étterme mára ikonikus hellyé vált és legendás a vendégszeretetéről hiszen a hátrányos helyzetű csoportoknak is kiemelt figyelmet szentelnek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!