2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

570 millió forintot vesznek ki az óbudaiak zsebéből Gyurcsány kerületi helytartói

A Metropolnak nyilatkozó Gyepes Ádám fideszes képviselő szerint félmilliárd forinttal rövidíti meg a kerületieket a baloldal.

  • 570 millió forintot vesznek ki az óbudaiak zsebéből Gyurcsány kerületi helytartói

„Négy év semmittevés és a »kivéreztető« kormányra mutogatás után szokás szerint beindult a baloldali ígéretcunami. Gátlástalan fejlesztési ígéretek, ész nélküli pénzosztás a kampányban, és óriási, soha nem látott összeg: 570 millió forint a helyi DK kommunikációs propagandájára elkülönítve. Így lehet összefoglalni Óbuda jövő évi költségvetését” – véleményezte a Metropolnak Gyepes Ádám kerületi fideszes képviselő Kiss László 2024-es költségvetését, amelyet a napokban fogadott el a baloldali vezetésű testület.

Kiss Lászlóék továbbra is ennyit gondolnak a városvezetésről. Ötévente elég az embereknek fűt-fát ígérni, majd semmit sem betartani azokból. Folytatni a láblógatást, felvenni a közpénzt és kezdeni újra elölről az egészet. Megbeszélhetné már végre Kiss László is a főnökével, Gyurcsány Ferenccel, hogy akkor mit is kell végső soron mondani? Mert vagy az az igazság, hogy Óbuda borzasztó anyagi helyzetben van, és semmire nincs pénz, vagy az, hogy minden forrás rendelkezésre áll, és az elmúlt években munkavégzés helyett csak a hazug propaganda és közpénz felmarkolása működött a kerületben

–mondta a kormánypárti politikus.

570 millió közpénz kampányra

A félmilliárd olyan tételekből áll, amelyek mindenféle kommunikációs elemeket tartalmaznak, mint tájékoztató füzetek készíttetése. Egyértelmű, hogy a kampányra spórolták ki a kerületiek pénzét a fideszes politikus szerint.

Kiss az elmúlt négy évben semmi másról nem volt hajlandó beszélni, mint hogy fejlesztésekre, a kerület tisztán tartására, a közbiztonság fenntartására, a hajléktalanhelyzet kezelésére, de az egész városrész működtetésére nincs pénze. Ezért kell minden önkormányzati adót, a bérleti és egyéb díjakat folyamatosan emelnie, ezért sarcolta a helyieket. A DK a jövő évi választási évre viszont olyan költségvetést nyújtott be a testület elé, amely ismét saját korábbi hazugságaikat leplezi le. Óriási összeget, több mint félmilliárd forintot szánnak csak kommunikációs propagandára ahelyett, hogy ezt az összeget a hajléktalanhelyzet javítására vagy a gyerekétkeztetésbe forgatnák

– hangsúlyozta a Fidesz óbudai politikusa, Gyepes Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Németország újabb támogatást sürget Ukrajnának + videó

Németország újabb támogatást sürget Ukrajnának + videó

Sajtóhírek szerint ahhoz, hogy Ukrajna vissza tudja verni a Föderáció támadásait, sürgős katonai támogatásra van szüksége. Ennek megoldására további források biztosítását sürgeti Németország - számolt be a Bild című német napilap.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!