2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Csíksomlyói pünkösdi búcsú

Következik:

Híradó 13:00

Belföld

Emléklapot kaptak az érdi babák + videó

Először rendeztek idén Babaköszöntő ünnepséget Érden, azoknak a babáknak, akik az elmúlt egy évben születtek.

  • Emléklapot kaptak az érdi babák + videó

Érd legkisebb polgárait és szüleiket köszöntötték. Minden tavalyi évben született babának adnak ilyen emléklapot a baba köszöntő alkalmával. A harmadik baba érkezésével lettünk nagycsaládosak, az Ága-bogához tartozunk, nagyon örültünk, hogy tagjai lehetünk, ő a harmadik fiú a családban. Az egész napos ünnepségen a koncerteken kívül, kézműves foglalkozásokat is kipróbálhattak a gyerekek.

Már nagyon sok mindent csináltunk, gyurmáztunk, koszorút készítettünk, a kislányomnak ezt nagyon élvezte, főleg azt, hogy különböző színűeket lehetett, most éppen elcipeli a lufikat is, de nagyon jól érezzük magunka csodás az idő és nagyon sok féle kézműves foglalkozás van, úgyhogy mindent kipróbálunk.

Kipróbáljuk az összes játékot, meg hát megismerkedünk a többikkel akikkel mg eddig nem. A felnőttek befolyásolják a világ alakulását, de ez csak akkor lesz teljes, ha mindaz a gyermekek jövőjét szolgálja - hangsúlyozta a nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke.

Az eseményen a Regőczi Alapítvány kuratóriumának elnöke pedig azt hangsúlyozta: bizakodó Magyarország jövőjét illetően.

"Anyák napja előtti nap vagyunk, ennél ennél szebb ünneplése az anyáknak nem nagyon lehet minthogy a babákat ünnepeljük, sokadszor vagyok vendége a babaköszöntőknek és négy gyermekes édesanyaként és most már nagymamaként." - mondta Hercegh Anita.

Herczegh Anita hozzátette, amikor sok kisbabát, illetve nagyobb testvért látunk egy csokorba az bizakodásra ad okot és öröm látni, hogy a fiatalokban fellobban a családalapítási vágy.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élőben közvetítjük a csíksomlyói búcsút + videó

Élőben közvetítjük a csíksomlyói búcsút + videó

A szombati nagymisét, amire több százezer zarándokot várnak, a Hír Televízió is élőben közvetíti. A műsorfolyam 11 órától indul, a 11:30-kor kezdődő misét honlapunkon, youtubeos csatornánkon és facebookos oldalunkon is élőben lehet követni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!