2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Ismét egymásnak üzengetett Karácsony Gergely és Vitézy Dávid + videó

A közösségi oldalaikon keresztül szólalkozott össze ismét Karácsony Gergely és Vitézy Dávid, ahol a meg nem valósított ígéreteket rótták fel egymásnak. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint az elmúlt években semmilyen fejlesztés nem valósult meg Budapesten, pedig a fővárosnak több mint 200 milliárd forintos megtakarítása volt.

  • Ismét egymásnak üzengetett Karácsony Gergely és Vitézy Dávid + videó

 

"Szentkirályi Alexandra után a Fidesz másik főpolgármester-jelöltje Vitézy Dávid is megfogalmazta választási ígéreteit és nekünk minden okunk megvan arra, hogy ezeket komolyan vegyük, hiszen az elmúlt bő 10 évben amit végig Orbán Viktornak köszönhetően felelős pozícióban töltött minden vállalását teljesítette." - így reagált a közösségi oldalára feltöltött videójában Karácsony Gergely Vitézy Dávid programjára.

A főpolgármester szerint kihívója tervei csupán ígéretek, mivel korábban még BKK-vezérigazgatóként vagy államtitkárként sem tudta megvalósítani azokat. Karácsony Gergely példaként hozta fel az elektronikus jegyrendszert vagy a meg nem épült Közlekedési Múzeumot. A főpolgármester egy blikk-nek adott interjúban is kritizálta Vitézyt. Szerinte ő az egyik a jobb közlekedési szakértő, de középszerű politikus.

Vitézy Dávid egy facebook bejegyzésben reagált. Úgy fogalmazott: Mi előtt másokat kér számon, talán illene elszámolni a saját eredményeivel. A főpolgármester jelölt emlékeztetett: Karácsony Gergely 135 kampány-vállalása közül 93 nem teljesült ebben a ciklusban. Vitézy Dávid hozzátette, pártpolitikai csatatér helyet valódi város fejlesztésre van szükség.

"Megmutattuk azt, hogy lehet ezt a várost jobboldali módon úgy is vezetni, hogy jó kezekben és működik ez a város és rend van és fejlődés van. És azt gondolom, hogy a mi politikai közösségünk, az én politikai közösségemnek van meg az az ereje amivel ezt a város újra fellehet virágoztatni. " - erről már a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje beszélt közösségi oldalára kitett videójában.

Szentkirályi Alexandra hozzátette, szeretné Budapestet elindítani újra a fejlődés útján. A politikus a Magyar Nemzetnek pedig úgy nyilatkozott: a budapestieknek elemi érdeke, hogy a kormány és főváros között folyamatos legyen az együttműködés.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Koránt égettek Malmőben

Koránt égettek Malmőben

Egy férfi és egy nő pénteken elégette a muszlimok szent könyvének, a Koránnak egy példányát Svédország harmadik legnépesebb városában, Malmőben, a történtekről a sajtóban helyszíni videofelvételeket is közzétettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Úgy tűnik, a Tisza Párt egy nap után kihátrált Lajos Béla mögül, pedig korábban hivatalosan is bejelentette, hogy a David Pressman amerikai nagykövettel rendszeres kapcsolatot tartó, a migránsok szabad beáramlása és a genderideológia mellett kampányoló aktivista lesz a párt polgármesterjelöltje a főváros VII. kerületében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!