2024. 04. 29. Hétfő Péter napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Kiderült, honnan kaphat támogatást Magyar Péter

Láng Balázs a Klubrádiónak adott interjút, amelyben több leleplező állítást is tett Magyar Péter korteskedésének finanszírozási hátteréről.

  • Kiderült, honnan kaphat támogatást Magyar Péter

Nagyon sokan, tömegek (támogatják) külföldről, (…) nem kell megfejteni, hogy kap-e külföldről támogatást, mert kap!

– jelentette ki Láng, akinek a neve a napokban került újra elő idehaza annak kapcsán, hogy őt ölelgette Magyar Péter a legutóbbi tüntetésén a színfalak mögött.

Noha a Magyar Hangnak adott minapi interjúban Láng Balázs igyekezett azt a látszatot kelteni, hogy mindössze kívülállóként szemléli a baloldal új messiásának tevékenységét, s hogy nincs „formalizált kapcsolata” Magyar Péterrel, Bolgár György műsorvezető kérdésére ennek ellentmondóan fogalmazott: „Igen, én személyesen is támogatom Magyar Pétert és támogatni is fogom”. Mint ismeretes, Láng egy Magyar Pétert támogató Facebook-csoportban is mozgósít a külföldi magyarok között, ahol a kormány megbukásáról és Orbán Viktor miniszterelnök börtönbe zárásáról értekezett. Figyelemre méltó, hogy Láng Magyar Péter közeli tanácsadójaként tünteti fel magát.

Láng Balázs a baloldal iránti politikai szimpátiáját sem rejtette véka alá a klubrádiós interjúban, ahol azzal is eldicsekedett, hogy néhány évvel ezelőtt az időközben DK-s országgyűlési képviselővé avanzsált Kálmán Olga műsorának volt a szerkesztője.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!