2024. 04. 29. Hétfő Péter napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Majka és Lotfi Begi is a kormány oldalára állt a háborúellenesség ügyében

A politikán túlról is jelentős támogatás érkezett a kormány békepárti, háborúellenes politikájának. Majka, a népszerű rapper, műsorvezető és Lotfi Begi zenész, DJ egyaránt felkavaró és megindító posztban ítélte el a háborút és tett hitet a béke mellett.

  • Majka és Lotfi Begi is a kormány oldalára állt a háborúellenesség ügyében

Majka április 13-ai facebookos posztjában így fogalmazott:

"Béke a világban!! Ha fontos számodra a biztonságos jövő, a béke, és hogy befejeződjön szerte a világon a felesleges öldöklés, csak mutasd meg azoknak az embereknek, akik helyetted döntenek a saját érdekeik érvényesítése miatt.

Nem hiszek a háborúban, nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam. Vannak iráni, izraeli, palesztin, orosz, ukrán, fekete és fehér barátaim.

Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek, vagy hogy önmaguk gazdasági érdekeit kiterjesszék, érvényesítsék.

A békében és a szeretetben hiszek!! Hiszek az emberek józan és pozitív gondolkodásában. Hiszek magamban és hiszek benned!! Legyen átkozott minden háború, most és mindörökké!!! Peace!!”

Lotfi Begi hasonlóan vélekedett közösségi oldalán: 

"Nem hiszek a háborúban, nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam. Vannak iráni, izraeli, palesztin, orosz, ukrán, fekete, fehér barátaim.

Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek, vagy hogy önmaguk gazdasági érdekeit kiterjesszék, érvényesítsék.

A békében és a szeretetben hiszek!! Hiszek az emberek józan és pozitív gondolkodásban. Hiszek magamban és hiszek benned!! Legyen átkozott minden háború, most és mindörökké! Peace!!"

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!