2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:05

Belföld

Már 2019-ben is gurultak a dollárok Karácsonyhoz + videó

Javában zajlik annak az információs csomagnak a feldolgozása, amelyet ismeretlen forrás juttatott el Mediaworkshöz Karácsony Gergelyék és a baloldal belső működéséről.

  • Már 2019-ben is gurultak a dollárok Karácsonyhoz + videó

Feltehetően a főpolgármester közvetlen bizalmi köréből szivárogtathatta ki valaki azt a nagy mennyiségű dokumentumot, belső levelezést és egyéb más adatokat, amelyekből annyi már most látható, hogy 2019-ben a Mindenki Budapestért Egyesületen (Mibu) keresztül, külföldről finanszírozták Karácsony Gergely főpolgármesteri kampányát. A tűpontosan felrajzolható működési modell kísértetiesen hasonlít a 2021-ben Karácsony előválasztási kampányának lebonyolítására alakult 99 Mozgalomnál már megismert struktúrához.

Papírozás, taktikázás és Tordai Csaba

A kiszivárogtatott e-mailekből, feljegyzésekből kiderül, hogyan épül fel és kik a kulcsszereplői annak a struktúrának, amellyel Karácsonyék a külföldről érkező kampányfinanszírozást igyekeztek lepapírozni.

Itt is felbukkant Tordai Csaba, a főpolgármester jogi főtanácsadója, aki régi baloldali káder, hiszen a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára volt Gyurcsány Ferenc, majd Bajnai Gordon kormányzása idején.

Az információs csomag egyéb részeiből Karácsony és kollégái ellenzéki taktikázásáról és egyezkedéséről, a baloldali összefogáson belüli helyezkedésükről, a főpolgármester kampányainak külföldi finanszírozásról, és az önkormányzati, illetve az európai parlamenti választásokra való felkészülésükről lehetett felfedni részleteket – írja a Magyar Nemzet.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A derbi megnyerésével ünnepelt a Ferencváros

A derbi megnyerésével ünnepelt a Ferencváros

A bajnok Ferencváros kétgólos győzelmet aratott ősi riválisa, a vendég Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójának, egyben a 2023/24-es idényének utolsó mérkőzésén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!