2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 11:05

Kék hírek

Újra lebukott az a banda, aki 4 évvel ezelőtt betörési bűncselekményt követett el + videó

Ismét lebukott az a banda, amelyet 2020-ban 42 betörés miatt egyszer már lefüleltek a rendőrök.

  • Újra lebukott az a banda, aki 4 évvel ezelőtt betörési bűncselekményt követett el + videó

Először 2020 szeptemberében fogták el a betörésekre szakosodott csoport tagjait. Az elsősorban páncélszekrényekben utazó banda Pest, illetve Bács-Kiskun vármegyében ténykedett.

Adorján Kira - tudósító, Hír TV: "Hét gyanúsított, negyvenkét betörésből álló sorozat, negyvenöt millió forintos kárérték, ami ellen 2022-ben fejezte be vádemelési javaslatát a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság."

Tavaly őszre kiderült, a csapat újraszerveződött – azóta szabadlábra került régi, és új tagok folytatták ott, ahol korábban abbahagyták. Mindent vittek, amiből pénzt csinálhattak: milliós értékű napelemeket, autót, illetve betonkeverőt.

Pusztay Roland életvédelmi alosztály vezető, Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság: "Dohányboltok, telephelyeknek a betörésével, feltörésével foglalkoztak, onnan vittek el minden olyan tárgyat, amit éppen értek, és értékesíteni tudtak."

A Pest vármegyei főkapitányság Pest, Baranya, illetve Borsod vármegyében fogta el az elkövetőket április 17-én.

Pusztay Roland - életvédelmi alosztály vezető, Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság: "Nyolc embernek az elfogását terveztük erre a napra, hét embert sikerült elfognunk, és egy embert pedig nem találtunk se a tartózkodási helyén, se a lakóhelyén, ezért ellene elfogadó parancsot adtunk ki, majd őt négy nappal az elfogadó parancs kiadását követően szintén elfogtuk."

Az ügyben összesen 12 emberrel szemben zajlik eljárás. Nyolcat lopással, négyet pedig pénzmosással gyanúsítanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el - nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifaaktivista, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban.
Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítéltek egy pedofilt

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítéltek egy pedofilt

A "három csapás" alkalmazásával ítélték életfogytig tartó szabadságvesztésre – erőszakos többszörös visszaesőként – azt a férfit, aki szexuális bűncselekményt követett el egy gyermek sérelmére – közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.
Három ember meghalt egy kamion rakterében az M1-es autópályán

Három ember meghalt egy kamion rakterében az M1-es autópályán

A jelenlegi adatok szerint kedden 14 óra körül az M1-es autópálya 72. kilométerénél, a sztráda Győr felé vezető oldalán egy nyergesvontatóból és pótkocsiból álló járműszerelvény forgalmi okok miatt hirtelen fékezett. Ennek következtében a rakománya elmozdult, és ráborult a raktérben szabálytalanul tartózkodó személyekre. Az eset során három fő életét vesztette, ketten megsérültek, őket kórházba vitték.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!