2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:30

Radar

Radar – Barbie rózsaszínre festette a világot

Ha Barbi-rajongásról beszélünk, akkor a Barbie babák és a rózsaszín, giccses kiegészítők még talán senkit sem lepnek meg. Egészen elképesztő azonban az az őrület, ami lassan minden iparágba belopózik a Barbi film premierje után.

  • Radar – Barbie rózsaszínre festette a világot

Most minden trendi és minden jövedelmező, ami összefüggésbe hozható a Barbie című filmmel. Ez nem is nevezhető véletlennek, hiszen a Mattel játékgyártó cég és a Warner Bros tudatosan építette fel a rózsaszín marketinget, amely úgy tűnik hatásosabb mint megálmodták.

A filmet július 21-én mutatták be, azóta pedig minden rekordot megdöntött a filmiparban és lassan az emberek fejében is.

Az alap, hogy vannak Barbie tornacipők, Barbie hátizsákok, Barbie fürdőruhák és Barbie kapucnis pulóverek kutyáknak. Ehhez jönnek a strasszkövekkel kirakott vizes palackok, rózsaszínnel díszített, neonsárga görkorcsolyák.

A Barbi marketingoffenzíva a játéktól egészen távóleső iparágakba is begyűrűzött.

El Salvadorban egy temetkezési vállalat is meglovagolta a témát, Barbie-témájú koporsókat kezdett el gyártani a cég, amelyből egy amerikai TV információi szerint már el is adtak 10 darabot.

És ha már Barbie-baba, természetesen a szépségipar sem maradhat az új őrületből. Fénysebességgel terjednek ugyanis a tik-tokon a Barbie botox-ról szóló videók. Az eljárás során a csuklyásizomba fecskendeznek botox injekciót, amelynek elernyedése után a nők magasabb, kecsesebb nyakat remélhetnek.

Kecsesség ide vagy oda, minden nő Barbienak érezheti magát, aki rózsaszín ruhát ölt fel. Egy torontói karibi karneválon külön Barbie inspirált csapatok is a tömeggel vonultak. Anya és lánya együtt táncolta végig a napot.

Az új-zélandi fővárosban sem maradt hatástalan a film, egy Barbie-gyűjtő számára most nyert igazán értelmet szenvedélye. Csak úgy özönlenek a látogatók a kiállítására, hogy lássák Barbie gyűjteményét.

A Wellington Múzeumban mintegy 500 Barbie és Ken baba látható, mind egy személytől.

Aki pedig otthon őrizgeti régi Barbie-babáit, netán a padláson porosodik, annak most érdemes számba venni, mi maradt meg belőlük, hiszen akár több százezer forintot is érhetnek a régebbi darabok. Már-már vagyontárgyként tekinthetünk gyermekkorunk kedvencére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar  – Gyere be a műtőbe! + videó

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!