2024. 06. 03. Hétfő Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Szeuzo kincsek

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Elhunyt Varga Szilvia

A rendezvényszervező szakember a Közszolgálati Közalapítvány Kuratórium Fidesz által delegált tagja vasárnap reggel, hosszú betegség után, 53 évesen halt meg – írta a hirado.hu.

  • Elhunyt Varga Szilvia

Varga Szilvia 1971-ben született Budapesten. 1996-ban szerzett diplomát a JPTE-BTF kulturális szervező szakán, 1998-tól a Miniszterelnöki Hivatalban előbb a Kommunikációs Központban dolgozott állami rendezvények rendezvényszervezési vezetőjeként, majd az Országimázs Központ állami rendezvények rendezvényszervezési vezetője és tanácsadója volt.

2001 és 2006 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának Kommunikáció Szakán volt óraadó tanár, 2002–2003-ban a Fidesz Országos Hivatalában (Demokrácia Központ, majd Programiroda) tevékenykedett rendezvényszervezőként. 2003-tól 2006-ig a Fidesz programigazgatója, 2006-tól 2010-ig a Kecskeméti Fesztiváliroda igazgatója, 2006-tól saját rendezvényszervező vállalkozást indított. Az Országgyűlés 2010-ben a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumi tagjának választotta, itt elnökségi tagként is dolgozott. 2010–2011-ben a Hungarofest Nonprofit Kft. Nemzeti Rendezvények divízióigazgatója, 2011-től 2013-ig a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Nemzeti Rendezvényekért felelős tanácsadója volt. 2013-ban nevezték ki a Hungarofest Nonprofit Kft. szakmai igazgatójává.

Fontosabb munkái közé tartoztak 1999 és 2001 között a Millennium nagy rendezvényei és protokolleseményei, így az augusztus 20-i rendezvények és tűzijáték, a sydney-i olimpiai magyar napok, a Szent Korona átszállítási ceremóniája az Országházba, és Mádl Ferenc köztársasági elnök beiktatási ünnepsége. 2002 és 2006 között szerepet vállalt a Kossuth téri Fidesz-kampányzárók, a budapesti Fringe Tehetségkutató Fesztivál, 2009-ben Pécs Európa Kulturális Fővárosa megnyitó ünnepsége megszervezésében.

Szerepet vállalt továbbá az Európai Unió soros magyar elnöksége lakossági rendezvényei (2011), a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője (2014), Plácido Domingo budapesti koncertje (2016), az úszó-világbajnokság megnyitó ünnepsége (2017) tető alá hozásában. 2019-ben a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével tüntették ki.

 Forrás: Világgazdaság

Fotó: hirado.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ütős videón Budapest „kivéreztetése” + videó

Ütős videón Budapest „kivéreztetése” + videó

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP újpesti jelöltje közösségi oldalán közzétett videójában szedte össze, hogy a fővárosi projektek közül mennyi minden valósult meg a kormány támogatásával, cáfolva ezzel Karácsony állításait, miszerint a Fidesz-KDNP nem biztosít megfelelő forrásokat a város sikeres vezetéséhez.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Titokban felvett hanganyagon beszélnek Pikó Andrásról

Titokban felvett hanganyagon beszélnek Pikó Andrásról

Simon György, a Szolidaritás és a Lokálpatrióták VIII. kerületi polgármesterjelöltje Facebook-oldalán írt arról, hogy leleplező hangfelvétel került birtokába, amiben szövetségesei Pikó András regnáló polgármesterről beszélnek.
Ügyvéd is segítette S. Mária és társai csalássorozatát

Ügyvéd is segítette S. Mária és társai csalássorozatát

Mielőtt összeomlott volna az a milliárdos piramisjáték, ami évekkel ezelőtt az egész országot behálózta, Magyar Péter jobbkeze, S. Mária egy ügyvédet is rávett arra, hogy segítse a csalássorozat haszonélvezőit – olvasható a bírósági iratokban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!