2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:45

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Még nagyobb sebességre kapcsolt az ukrán kényszersorozás + videó

Horváth József, Szomráky Béla és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Még nagyobb sebességre kapcsolt az ukrán kényszersorozás + videó

Egymilliárd dollárnyi Fegyvert indított útnak Joe Biden Ukrajnába

„Úgy gondolom, hogy az amerikai fegyverszállításoknak két feltételt szabtak az ukrán vezetés felé. Az egyik az, hogy ezt a szigorított sorozási törvényt hagyják jóvá, írják alá. Amivel lehetőséget teremtenek arra, hogy közel ötszázezer új katonát tudjanak a frontra vezényelni. A másik, amit szintén hallottunk, a korrupcióval szembeni hatékonyabb fellépés. Ezt már sokszor hallottuk, ám most az amerikai vezetés végre felébredt és küld 10-20 katonát, hogy megnézzék, hogy hol tűnnek el a fegyvereik és nem érkeznek ki a frontvonalra.”

-mondta Horváth József, biztonságpolitikai tanácsadó.

Háborús pszichózis Európában

„Azt láthatjuk, ha a dolgok így haladnak tovább, (…) hogy küldjünk fegyvereket, küldjünk pénzt, hogy mi kitartunk és végső célunk, hogy Oroszország elveszítse a háborút… Nos, ha Európa így halad tovább, az eddigi menetrend szerint, akkor súlyos veszteségekkel kell számolnia mind a termelés, mind a fogyasztás tekintetében. Tehát egy folyamatos, fokozatos elszegényedés fog bekövetkezni, ami aztán hogy milyen hatással lesz a nyugat-európai tömegekre, azt nehéz felmérni, mert ha szavaznak, akkor sem találják meg a megfelelő csatornákat arra, hogy kifejezzék elégedetlenségüket.”

-fogalmazott Szomráky Béla,  Olaszország-szakértő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

A jelenleg a Feyenoordot irányító holland Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Nem játszanak az ukrán futballisták és klubjaik, miután az egyik játékosukat erőszakkal vitték el a katonák. A részletekről Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a moszkvater.hu főszerkesztője beszélgetett a Háború Ukrajnában című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!