2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A volt jobbikos önkormányzati képviselő ököllel ütötte az influenszer fejét?

Egy labdarúgó-mérkőzés után történt az incidens. Szabó Balázs volt újpesti önkormányzati képviselő tagadja, hogy ilyen történt volna.

  • A volt jobbikos önkormányzati képviselő ököllel ütötte az influenszer fejét?

A jólvanezígy csatorna egyik arca, Szabó Márton arról beszélt, hogy a keddi Magyarország-Koszovó meccs után Szabó Balázs volt újpesti önkormányzati képviselő többször is megütötte őt.

„Jövök ki a vécéről, megjelent ott egy úriember, bemutatkozott, hogy ő Szabó Balázs (…), nyújtottam volna a kezemet, de nem fogott velem kezet, hanem elkezdett csépelni. Pár ütés be is talált” – fogalmazott az influenszer.

Szabó szerint Szabó hazudik

Az eset nyilvánosságra kerülése utána a Blikk megkereste az állítólagosan érintett politikust, ő pedig levelében kifejtette, hogy mit gondol az adott ügyről.

Szabó Balázs úgy látja, hogy „Csoki” egy „gátlástalan és megrögzött hazudozó”. Meglátása szerint semmi másról nem szól ez a történet, mint hogy Szabó Márton magát áldozati pózban feltüntetve próbálja meg elérni azt, hogy az ellene folyó büntetőeljárást szüntesse meg és vonja vissza az ellene (pontosabban mindkettő műsorvezetővel szemben) indított keresetét.

Kihangsúlyozta, szerinte teljesen abszurd és életszerűtlen, amit Márton állít a videóban.

A képviselő határozottan kijelentette, hogy nem került sor erőszak alkalmazására.

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!